Nieuwe superhelden film Shazam heeft homo personage (spoiler alert) + video trailer.Films en televisieseries met een superheld in de hoofdrol zijn trendy, en superhelden films en series met een holebi of transgender personage zijn bezig aan een stevige opmars, dit keer in de nieuwste superhelden film Shazam!, Waarbij het er bovendien naar uit ziet DC Comics (eindelijk) een filmhit te pakken heeft, de revieuws zijn erg lovend, iets wat men bij DC nooit eerder zag.

Sinds 3 april speelt de nieuwe, ook grappige, superhelden film: 'Shazam!' in de Belgische bioscoopzalen. En hoewel de film al eventjes draait bij ons en elders, bracht men nu pas in de media dat er ook een homo personage in de film zit. Opgelet spoiler alert.

In de film Shazam, gebaseerd op het DC Comics-personage Shazam. Geproduceerd door New Line Cinema en gedistribueerd door Warner Bros en geregisseerd door David F. Sandberg vanuit een scenario van Henry Gayden. komt er een belangrijk personage uit de kast. In ‘Shazam!’ Zien we hoe een 14-jarige jongen superkrachten vergaart die hem er ouder doen uitzien. Daarmee ontpopt hij zich tot één van de weinige superhelden die ook oprecht blij is met zijn krachten.

De film draait dus om de 14-jarige Billy Batson die van tovenaar Shazam krachten kreeg om tegen het kwaad te vechten, met de wijsheid van Salomo, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de kracht van Zeus, de moed van Achilles en snelheid van Mercurius, is hij de houder van de macht van S.H.A.Z.A.M. Billy heeft ook een pleegbroer, Pedro (foto hier onder), en het is hij die in de film uit de kast komt.
(lees verder onder de foto)

Hoewel de coming out van het pleegbroertje niet uitgesproken aanbod komt, en het slechts om een kleine zin gaat waaruit blijkt dat de broer niet op vrouwen valt, toch zijn holebi fans erg blij met het personage. Op sociale media schreef iemand: 'geweldig, hoe men een personage dat homo is aanbod laat komen zonder er veel heisa rond te maken, het is de gewoonste zaak van de wereld, zo moet het zijn toch.' Hoewel de meeste fans, holebi én hetero, blij zijn met het personage zijn sommigen misnoegd omdat het net niet duidelijk genoeg naar voor gebracht wordt dat pedro homo is.


LEES OOK
DOVE TRANSGENDER MAN KRIJGT ROL IN DC SUPERHELDEN TV SERIE TITANS - 2019
DISNEY CHANNEL PERSONAGE SCHREEF GESCHIEDENIS MET WOORDEN: 'IK BEN HOMO' + VIDEO - 2019
EERSTE GLIMP VAN TRANSGENDER SUPERHELDIN IN TV SERIE SUPERGIRL - 2019
RUBY ROSE KREEG BAKKEN KRITIEK OMDAT ZE LESBISCHE BATWOMAN GAAT SPELEN - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 April, 2019 en 3749 keer gelezen.Reageer op dit bericht: