Zoontje van Tom Daley, nog voor zijn eerste levensjaar samen met papa in het grote zwembad.Wanneer je papa een Olympische duiker is, dan is het niet verwonderlijk dat je nog voor je eerste levensjaar kennis maakt met het grote zwembad. Zo ook de bijna tien maand oude Robbie, voluit Robert Ray Black-Daley, en zoontje van de Britse Olympische duiker en schoonspringer Tom Daley, 24, en zijn Amerikaanse echtgenoot, screenwriter, regisseur, film en televisiemaker, Dustin Lance Black, 44.

Recent plaatse Daley bovenstaande foto op zijn Instagram pagina. Daarbij schreef hij: 'Voor het eerst met Robbie in het zwembad. Samen met je zoon in het water, zo geweldig, en hij was er dol op." Ook papa Tom was aanwezig bij de eerste waterpret van zijn zoontje.

Op de tweede en onderste foto, die eerder door Tom werd gepost, zie je papa Tom met zoontje Robbie thuis in bad, waarop je ziet dat de kleine spruit de liefde voor water van papa Tom heeft meegekregen of mee krijgt.

Tom en Dustin werden op 27 juni 2018 papa van zoontje Robbie, wiens volledige ├ęchte naam Robert Ray Black-Daley is. Het was een drukke tijd voor papa Tom die na een korte afwezigheid vorige maand opnieuw twee medailles won op de Diving World Series in Japan.

LEES OOK
TOM DALEY EN DUSTIN L BLACK TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE - 2018
PRESENTATOR ANDY COHEN TROTSE ALLEENSTAANDE PAPA VAN ZOONTJE - 2019
RICKY MARTIN EN VRIEND TROTSE PAPA'S VAN DOCHTERTJE - 2019
ELTON JOHN'S ZOONTJES BESEFFEN NOG NIET DAT PAPA BEROEMD IS - 2019

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 02 April, 2019 en 3863 keer gelezen.Reageer op dit bericht: