Voor het eerst holebi koppels in reclame video van Ralph Lauren.De voorjaarscampagne van modeontwerper Ralph Lauren viert diversiteit in familie en relaties en toont daarbij voor het eerst in zijn eigen geschiedenis ook homo en lesbische koppels. De campagne, getiteld 'Familie is van wie je houdt' viert diversiteit in gezinnen en relaties, en maakt deel uit van de Polo Ralph Lauren Lente 2019-campagne.

Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat dit de eerste marketingcampagne van Ralph Lauren is waarbij er ook homo en lesbische koppels getoond worden. De nieuwe campagne bevat een groep diverse gezinnen en koppels terwijl een reeks voice-overs over de families zegt. Maar geen van de mensen in de video zijn acteurs, het zijn allemaal echte mensen die werden gefilmd in hun echte familie.

Met de nieuwe reclame campagne en het daarbij ook tonen van homo en lesbische koppels sluit men bij Ralph Lauren aan bij vele anderen die eerder al hetzelfde deden om hun product(en) te promoten. Hoewel steeds meer bedrijven en anderen deze 'trend' volgen blijft het grotendeels nog uniek en zeer belangrijk.

Belangrijk omdat ten eerste holebi's en transgenders ook deel uitmaken van elke unieke maatschappij. Ten tweede omdat er jammer genoeg ook anno 2019 nog steeds regelmatig negatieve reacties komen op het tonen van holebi's én transgenders in reclame en advertenties, waarbij het wel tonen kan bijdragen aan meer aanvaarding. En ten derde; ook holebi's en transgenders zien zichzelf graag, net als andere groepen, vertegenwoordigd in reclame's en advertenties. Want ooit begon met het tonen van niet blanke mensen en koppels, interraciale koppels, mensen met een handicap, ander geloof,... en ook dat was een moeilijke strijd om meer aanvaarding.


LEES OOK
MANNEN ONDERGOED MERK KWAM VOOR HET EERST MET TRANSGENDER MODELLEN + VIDEO - 2018
RECLAME NEDERLANDS MODEMERK DAT HOMO KOPPEL TOONDE ZORGDE VOOR ONTVOLGERS - 2018
LESBISCH KOPPEL IN MCCAIN RECLAME NA NEGATIEVE REACTIES OP HOMO PAPA'S IN RECLAME - 2018

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 April, 2019 en 5597 keer gelezen.Reageer op dit bericht: