Acteur Jussie Smollett dan toch onschuldig!, slachtoffer van fake nieuws.Acteur Jussie Smolett, 36, is slachtoffer van fake nieuws. De acteur heeft de homofobe aanval niet verzonnen, dat blijkt uit het feit dat zopas alle aanklachten tegen hem ingetrokken zijn.

Alle aanklachten tegen Empire-acteur Jussie Smollett zijn ingetrokken. Dit zegt zijn advocaat tegen The Hollywood Reporter. Smollett verscheen net voor de rechter in Chicago tijdens een spoedzitting. Smollett had zestien aanklachten aan zijn been. De acteur werd ervan verdacht twee mannen te hebben betaald om hem aan te vallen, maar de acteur heeft dat altijd ontkent. Toch waren er eerder verschillende media die schreven dat de acteur wel toegaf dat hij de homofobe aanval had verzonnen, maar dat blijkt nu fake nieuws te zijn geweest.

“Alle aanklachten tegen Jussie Smollett zijn geseponeerd”, zeggen zijn advocaten. “Jussie werd aangevallen door twee mensen die hij op 29 januari niet kon identificeren”, zeggen de advocaten. De acteur zou volgens de aanklagers de aanval in scène hebben gezet om zijn salaris op te krikken, maar die aanklacht was volgens de advocaten onterecht.

“Deze hele situatie maakt duidelijk dat er nooit een poging mag worden ondernomen om een zaak te bewijzen via de publieke opinie”, stellen de advocaten. “Jussie is opgelucht om deze situatie achter zich te hebben en kijkt er erg naar uit om zich weer te richten op zijn familie, vrienden en carrière.”

LEES OOK
AMERIKAANS ACTEUR SCHULDIG BEVONDEN AAN 16 AANKLACHTEN ZEGT ONSCHULDIG TE ZIJN

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 27 March, 2019 en 4177 keer gelezen.Reageer op dit bericht: