Amerikaans presentator weldra alleenstaande papa via draagmoeder.De Amerikaanse presentator Andy Cohen, 50, liet tijdens zijn dagelijkse talkshow 'Watch What Happens' weten dat hij binnenkort, en in het bijzonder binnen zes weken, vader wordt via een draagmoeder.

Cohen die openlijk homo is sprak openlijk tegenover zijn publiek over zijn komend vaderschap. "Ik wil dat jullie weten, dat ik na jaren zorgvuldig nadenken over zes weken vader wordt, dankzij een fantastische draagmoeder die mijn toekomst draagt. Familie betekent alles voor me, en er zelf eentje hebben is iets wat ik in mijn hart en mijn hele leven altijd al heb gewild. Het duurde bij mij wat langer om op dit punt te komen, maar ik kan nu niet wachten op het waardevolste hoofdstuk in mijn leven."

De presentator dankte verder zij publiek. "Dit is een ongelofelijke reis geweest met jullie allemaal. Ik ben dankbaar dat ik elke dag mijn droom mag leven en waardeer het dat jullie al die tijd met mij mee zijn gereisd. Ik neem niets voor lief." Waarna het publiek minuten lang applaudisseerde.

Cohen is niet de eerste openlijke homo die als vrijgezel aan het ouderschap begint. Destijds kreeg zanger Ricky Martin zijn tweeling zoontjes via draagmoederschap, het enige verschil was dat Martin toen nog in de kast zat. Daarnaast zijn er eerder al tal van kinderen geboren bij beroemde homo vaders via draagmoederschap, zoals eerder dit jaar sporter Tom Daley en zijn echtgenoot Dustin L Black.

LEES OOK
TOM DALEY EN DUSTIN LANCE BLACK PAPA'S VAN ZOONTJE
AMERIKAANS ACTEUR EN ECHTGENOOT TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 December, 2018 en 6468 keer gelezen.Reageer op dit bericht: