Amerikaans acteur en echtgenoot trotse papas van zoontje.Amerikaans film-, televisie- en muziektheateracteur, Rory O'Malley, 37, het best bekend voor zijn door Tony Award genomineerde uitvoering als ouderling McKinley in The Book of Mormon, en recent voor zijn rol in King George III, is zopas samen met zijn echtgenoot Gerold Schroeder papa geworden van een zoontje.

In een Instagram bericht kondigde O'Malley op Thanksgiving (22/11) aan dat hij en zijn man papa's zijn geworden van zoontje Jimmy. De baby kwam er na twee jaar werken aan papierwerk, thuisstudies, en onzekerheid over het wel of niet mogen adopteren. Het koppel dankte op sociale media ook de biologische ouders van hun baby omdat ze er vertrouwen in hebben dat Jimmy in een liefdevol nest zal worden opgevoed en groot gebracht.

O'Malley en Schroeder huwden in september 2014. O'Malley is verder mede-oprichter van de homorechtengroep Broadway Impact, en was daardoor ook te zien in het Dustin Lance Black-spel, '8', op Broadway als Ryan Kendall en in de première in Los Angeles als Dr. Gregory M. Herek, getuigen in de federale zaak die California's Proposition 8 ten val bracht waarna het homohuwelijk legaal werd. Recent beëindigde hij zijn rol van koning George III op de nationale tournee van Hamilton, na zijn negen maanden durende Broadway rol van de show in het Richard Rodgers Theatre. Echtgenoot Gerold Schroeder is een van de drie zonen van Peter Schroeder, een partner in het prestigieuze advocatenkantoor Norris Choplin Schroeder in Indianapolis, Indiana.

LEES OOK
TOM DALEY EN DUSTIN LANCE BLACK TROTSE OUDERS VAN ZOONTJE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 November, 2018 en 6323 keer gelezen.Reageer op dit bericht: