Studieboeken prediken geweld tegen holebi's waarbij men ook stelt dat uitroeien ook oké is in Saudi-Arabië.De studieboeken van Saoedi Arabië voor het lopende academische jaar bevorderen het geweld tegen homo's lesbiennes en biseksuelen, maar ook vrouwen, Joden, christenen en Shia moslims worden genoemd als groepen waar tegen men geweld mag gebruiken.

Homoseksualiteit is strafbaar in Saoedi Arabië, en men riskeert als holebi zelfs de doodstraf. En alsof dat nog niet genoeg is gaat men nu ook kinderen en jongeren aanleren dat homoseksualiteit slecht is. En het Saoedische onderwijscurriculum leert vanaf nu dan ook, dat anale seks, die het 'sodomie' noemt, de menselijke ziel bederft en in het algemeen moet worden bestraft met de doodstraf.

Net als bij overspel, leert het curriculum ook dat "anale seks schande brengt voor het gezin en de hele stam van een persoon, en het geloof dat centraal staat in het optreden van zogenaamde 'eerwraak' tegen holebi's en transgenders is toegestaan." Onder de passages die sodomie veroordelen staat ook te lezen dat homoseksuelen de oorzaak zijn van natuurrampen. "Als er sodomie in de maatschappij verschijnt, dan daalt God snel neer op haar volk met straf, rampen en kwalen, epidemieën en ziekten zullen zich verspreiden. Daarom moeten we homoseksualiteit uitroeien"
LEES OOK
BIJNA ALLE BRITSE RELIGIEUZE SCHOLEN LEREN DAT HOMOSEKSUALITEIT SLECHT IS

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 November, 2018 en 4215 keer gelezen.Reageer op dit bericht: