Kwam Jaden Smith zopas uit de kast? + video. + UPDATE 19/11Jaden Smith, 20, zanger acteur en zoon van acteur Will Smith en Jada Pinkett lijkt zopas zijn coming out te hebben gedaan. Zowel op Twitter als tijdens een concert sprak hij over zijn vriendje.

Op Twitter schreef Jaden een bericht waarin hij aan rapper Tyler The Creator schreef het iedereen vertelt te hebben zodat ze het niet meer kunnen ontkennen. Eerder verscheen er op sociale media een video met beelden van een recent optreden van Jaden, waarin hij aan het publiek bekendmaakte een relatie te hebben met Tyler. "Hij is de beste vriend van de wereld, en ik hou zo fucking veel van hem, Tyler wil het niet zeggen, maar ik moest het vertellen, Hij, Tyler, is mijn motherfucking vriendje."

Met de bekendmaking lijkt er een einde te komen aan een lange periode van speculaties over de geaardheid van Jaden Smith, die zich met zijn uitspraken en zijn kleding de laatste tijd steeds vaker als genderqueer profileerde.

En wat betreft Tyler The Creator, hoewel hij het nog niet publiekelijk bekend maakte, kwam hij eigenlijk vorig jaar uit de kast, door in twee nummers op zijn toen nieuw voorgestelde album: 'Flower Boy' te zingen over de herenliefde. Later schreef hij op sociale media: "I tried to come out the damn closet like four days ago and no one cared, haha". Ook in 2015 kwam hij al eens in het nieuws, toen met het feit dat hij van het neonazi symbool een teken tegen homofobie maakte (zie bericht onder de video).
Bekijk hier onder de video van Jaden rond zijn bekentenis:

UPDATE 19 NOVEMBER
Jaden Smith heeft wel degelijk een relatie met rapper Tyler The Creator. Hij heeft zijn romance recent (opnieuw) bevestigd op de radio. Dat deed hij omdat er eerder twijfel ontstond na zijn uitspraak tijdens zijn eigen concert. Op radiozender Beats 1 benadrukte hij maandag (19/11) dat hij wel degelijk verliefd is op een andere man. Ik heb onlangs gezegd dat ik samen ben met Tyler, The Creator, en dat is waar. Het is maar dat je het weet, zei hij. Met de bekendmaking komt er een einde aan een lange periode van speculaties over de geaardheid van Jaden Smith.


LEES OOK
OPNIEUW AMERIKAANS RAPPER (Tyler The Creator) uit de kast - - 2017
RAPPER MAAKT VAN NEONAZI SYMBOOL TEKEN TEGEN HOMOFOBIE - - 2015

Bron: holebi info & hln.be

Dit bericht is gepost op 14 November, 2018 en 4544 keer gelezen.Reageer op dit bericht: