Oscar Shortlist 2018 film met transgender thema weldra uit op DVD in Belgie en NL + video.Maak kennis met de film: "Una Mujer Fantastica," die recent te zien was op het Holebifilmfestival en die weldra uitkomt op DVD in ons landje en Nederland. De film is veelgeprezen en staat o.a op de shortlist voor de Oscars in 2018 en werd bovendien ook genomineerd voor de Golden Globes. De film won al een Zilveren Beer en Teddy Award op het filmfestival van Berlijn, en de Grand Prix de Jury Award op het Festival du Film de Cabourg.

"Una Mujer Fantastica," is een Chileens-Amerikaans-Duits-Spaanse mooie en krachtige film met transgender thema. Wie de film gemist heeft tijdens het afgelopen Holebifilmfestival dat liep van 10/11 tot 03/12, kan binnenkort de film thuis op DVD bekijken, want vanaf 17 januari 2018 is die zowel bij ons als in Nederland beschikbaar.

Una Mujer Fantastica een film naar de regie van SebastiƩn Lelio, Release: 31 augustus 2017 - Chili.
Het verhaal gaat als volgt: (en bekijk hieronder de filmtrailer).
De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij. Tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Zowel de artsen als zijn familie zijn argwanend over haar exacte rol bij zijn dood. Terwijl er een onderzoek wordt gestart, sluit zijn familie -die de relatie nooit heeft geaccepteerd- haar volledig buiten. Ze is niet welkom op de begrafenis en wordt zijn appartement uitgezet. Marina laat zich echter niet zomaar buitenspel zetten en vecht voor haar recht om zichzelf te kunnen zijn. Meer info => Klik hier Via deze link kan je later de DVD bestellen.Bron: email aan holebi info van septemberfilm.nl

Dit bericht is gepost op 23 December, 2017 en 4079 keer gelezen.Reageer op dit bericht: