12de Amerikaanse staat met verbod op wordt hetero therapie.


De Amerikaanse staat Rhode Island is de 12de staat die de zogenaamde wordt hetero therapieën, of conversie therapieën voor minderjarigen verbiedt.

De staat volgt hiermee andere staten als: Californié - Connecticut - Florida - Illinois - Nevada - New Jersey - New Mexico - New York - Ohio - Oregon - Vermont en District of Columbia. Verder zijn er ook nog enkele steden die de therapieen nog eens apart wettelijk verbieden, zoals Cincinnati en Miami Beach. De therapieën zijn wel enkel verboden voor minderjarigen (min 18 jaar).

Daarnaast is ondanks het feit dat de therapieën wereldwijd voorkomen Malta het enige land ter wereld waar de therapieën verboden zijn. In het Verenigd Koninkrijk riep de Britse Kerk (Church of England) recent de overheid op de therapieën te verbieden. Tal van grote medische en psychologische organisaties veroordelen de therapieën en bestempelen ze als gevaarlijk en schadelijk voor lichaam en geest, onder deze organisaties onder andere de: American Psychological Association, de American Medical Association en de American Academy of Pediatrics.

Wereldwijd kwamen er al tal van getuigenissen van zowel minderjarigen als volwassenen die, vaak van thuis uit, gedwongen werden een conversie therapie te ondergaan.(links naar enkele van deze berichten onderaan). Er is daarbij vaak sprake van lichamelijke mishandeling en zelfs seksueel misbruik. Ook in een zogenaamd beschaafd vooruitstrevend land als Nederland zijn er organisaties die deze therapieën aanbieden. Over het bestaan van de therapieën in eigen land (België) is niets bekend.

LEES OOK
BRITSE KERK VIERKANT TEGEN WORDT HETERO THERAPIE (2017)
SPAANSE HOLEBI'S SPANNEN RECHTSZAAK AAN TEGEN WORDT HETERO THERAPIE (2016)
VERBORGEN VIDEO TOONT ELEKTROSHOCK THERAPIE OM HOMO'S TE GENEZEN IN CHINA + VIDEO (2015)
SEKSUEEL MISBRUIK & ELEKROSHOCKS OM HOMO'S TE GENEZEN IN AUSTRALIE (2015)
MENSEN ACHTER KAMP WAAR HOMO TIENERS HONGERDOOD STIERVEN VEROORDEELD (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 July, 2017 en 2021 keer gelezen.Reageer op dit bericht: