Holebi & trans vluchtelingen eerste slachtoffers van Trump.Homo's lesbiennes biseksuelen en transgenders die hun land willen ontvluchten vanwege islamitische terroristen of gewoon omwille van het feit dat homoseksualiteit strafbaar is, krijgen met dank aan president Trump geen asiel meer in de V.S.

Trump zal daarvoor weldra zelfs een speciale order ondertekenen. Sommige hetero's die vluchten voor islamitische Staat worden eveneens slachtoffer van de order. Maar de groots getroffen groep zijn holebi's en transgenders, die eerder sneller asiel kregen omdat hun leven nog meer in gevaar is door de combinatie van het strafbaar zijn van hun seksuele geaardheid of gender identiteit en de terreur van islamitische Staat. Iedereen kent ondertussen de verhalen waarbij I.S homo's van een gebouw gooit. Voorlopig gaat het enkel om de volgende landen: Syrië, Irak, Iran, Libië, Somalië, Soedan en Jemen. Net die landen van waar uit veel holebi & transgenders weg vluchten richting V.S.

De mensenrechten en holebi & trans rechtenorganisatie het Human Rights Watch noemt de maatregel van Trump in de eerste plaats een aanslag op de fundamentele rechten waar de V.S voor staat. Daarnaast maakt hij het leven van vele vervolgde holebi's & transgenders nog meer in gevaar, aldus de organisatie, die tot slot stelt dat geen enkele muur of wet de Amerikaanse belofte van vrijheid en gelijkheid van iedereen kan en mag blokkeren.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 January, 2017 en 2442 keer gelezen.Reageer op dit bericht: