Kodak toont tiener homokus in prachtige mini kortfilm + video.Camera filmbedrijf Kodak produceerde een prachtig 2:45 minuten durende kortfilm rond het thema liefde en aanvaarding, in het bijzonder die van een vader van zijn homo zoon.

Met de opkomst van de digitale fotografie, verloor Kodak al veel inkomsten, maar het blijft er toch voor kiezen zich in grote mate te blijven concentreren op het maken van filmcamera's en 'gewone' fototoestellen. De kortfilm van drie minuten, waarin nauwelijks wordt gesproken, werd gemaakt met de Kodak 35mm stock filmcamera.

Understanding - A 35mm Film door Terry Rayment toont een jong meisje die naar de kamer van haar oudere broer gaat, daar betrapt ze hem kussend met zijn vriend. Vanaf dan draait alles om, hoe zal de vader van de jongeren reageren op het feit dat zijn zoon homo is? Pas op het einde van de 2:45 minuten durende kortfilm kom je te weten hoe de vader reageert. De rol van homo tiener wordt gespeeld door de 19-jarige Amerikaanse acteur en model Jaz Goodreau, de rol van de vader door acteur Adam Harper. Cinematographer Kate Arizmend maakte de film met de Kodak 35mm negatief kleurenfilm. Bekijk hier onder de video en hou alvast je zakdoek (om je tranen te drogen) klaar:


LEES OOK
HOMO KORTFILM NA 4 JAAR OPNIEUW IN DE BELANGSTELLING EN METEEN SUPERHIT + VIDEO
PRIJS WINNENDE KORTFILM ROND TRANS MEISJE TOONT DAT HET OOK ANDERS KAN + VIDEO
DANNY DEVITO ALS HOMO SENIOR IN KORTFILM - INTEGRAAL TE BEKIJKEN BIJ HOLEBI INFO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 December, 2016 en 2443 keer gelezen.Reageer op dit bericht: