Vlaams zanger Christoff wilde meermaals stoppen met zingen + video.Voor Vlaams charmezanger en radiopresentator Christoff De Bolle, 40, was 2016 een topjaar. In oktober vierde hij zijn 25-jarige carrière als zanger. Verder scoorde hij met Klubbb3, presenteerde Zomerhit en gaf hij enkele uitverkochte concerten.

Christoff zette 2016 feestelijk in door zijn 4de MIA te winnen. Daarnaast gaf hij drie grote concerten ter gelegenheid van zijn 25-jarige muzikale carrière. Tijdens die lange carrière overwoog de zanger een paar keer om te stoppen met zingen. Dat gebeurde onder andere in 2000 en 2005, maar gelukkig voor de fans bleef hij doorgaan. In een gesprek met een reporter van de krant Het Laatste nieuws vertelde hij daar kort meer over (video onderaan).

Verder dit jaar lanceerde de zanger in samenwerking met schoenen Torfs zijn eigen schoenenlijn. En dan was er ook nog de feestgroep Klubbb3, een jaar eerder door de zanger en de Nederlandse muziekmanager Jaap Buijs bedacht, voornamelijk als boost voor zijn Duitse fans. Klubbb3 bestaat uit Christoff, de Duitse zanger Florian Silbereisen en de Nederlandse zanger Jan Smit. In de afgelopen 25 jaar bracht Christoff ruim negentien Vlaams- en Duitstalige albums uit. Anno april 2008 kwam hij uit de homo kast en na zijn breuk met zijn toenmalige vriend in 2014, waarmee hij zeven jaar samen was, belande hij een tijdje in een moeilijke periode. Maar sinds november van vorig jaar schijnt opnieuw de liefdes zon in Christoff's leven door zijn nieuwe vriend Jef Lauwers. Bekijk hieronder het mini interview met Christoff door een reporter van de krant het Laatste Nieuws:


LEES OOK
ZANGER CHRISTOFF LANCEERDE EIGEN SCHOENENLIJN + VIDEO (2016)
CHRISTOFF WOONT AL SAMEN MET NIEUWE VRIEND (2015)

holebi info - eigen berichtgeving + klein stukje hln.be - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 25 December, 2016 en 2777 keer gelezen.Reageer op dit bericht: