Homo koppel krijgt elk jaar duizenden brieven gericht aan de kerstman.Een homo koppel krijgt elk jaar rond kerstmis honderden brieven van kinderen gericht aan de kerstman. In het begin deden ze niets met de kinderbrieven, maar sinds enkele jaren beantwoorden ze alle brieven.

Jim Glaub en Dylan Parker, die nu in Londen wonen, woonde eerst in Manathan. Daar kregen ze meteen na hun intrek in hun appartement elk jaar rond kerstmis brieven van kinderen aan de kerstman. In het begin deden ze niets met de brieven, maar elk jaar kwamen er meer brieven. Toen besloten de mannen de brieven in naam van de kerstman te beantwoorden, het waren er toen al bijna 500 per jaar.

Omdat er elk jaar steeds meer brieven aan de kerstman op hun thuisadres kwamen, besloot het homo koppel de hulp in te roepen van vrienden en onbekenden. Ze richten de Facebookgroep Miracle on 22nd Street op, waarbij onbekenden van over de hele wereld het koppel helpen de kinderbrieven aan de kerstman te beantwoorden. Want ondertussen zijn het al duizenden brieven per jaar. De brieven komen van over de hele wereld, van Tokio tot Alaska, van Duitsland tot Hawaï.

Jim en Dylan zijn ondertussen verhuisd naar Londen, maar nog steeds komen de duizenden brieven toe op hun vorige adres. Met de huidige bewoners hebben ze een afspraak, die houden de brieven bij, een vriend van het koppel haalt ze nadien op, scant ze via de computer in, en stuurt ze naar Jim & Dylan die ze vervolgens delen met hun Facebook vrienden, zodat uiteindelijk elk kind een brief terug krijgt van de kerstman. Het is nog steeds niet duidelijk waarom er brieven aan de kerstman op het adres in Manathan toekomen. Maar dat maakt ondertussen volgens Jim en Dylan niet meer uit, ze zijn blij dat ze kinderen kunnen helpen en zijn bovendien enorm enthousiast over het feit dat ze van over de hele wereld hulp krijgen van onbekenden. Het betekend volgens het koppel dat er nog meer mensen met een gouden hart op deze wereld rond lopen dan gedacht.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 December, 2016 en 2342 keer gelezen.