Hetero vrouw steekt middenvinger op met 10.000 regenboog kerstlichtjes.Een Amerikaanse gehuwde hetero vrouw nam zopas op leuke en vooral vredevolle manier "wraak" op haar homofobe buurvrouw. Met ruim 10.000 kerstlichtjes in de Regenboogkleuren (symbool holebi's & transgenders wereldwijd) in haar voortuin toont de vrouw haar support.

"Onze nieuwe buren zijn onverdraagzaam, met heel wat ruzies tot gevolg. We hebben er al regelmatig de politie moeten bijhalen, dus nu probeer ik het op een andere manier, met 10.000 lichtjes", zegt de vrouw op Facebook.

Lexi uit een klein plaatsje in Washington is samen met haar man ex lid van de Mormoonse Kerk. Het koppel keerde de kerk de rug toe vanwege diens anti holebi & transgender standpunten, en omdat ze zich verder ook niet meer kunnen vinden in de kerkelijke leer. Maar dat is niet naar de zin van de kerkleden. Vooral de buurvrouw is het ergste. Ze komt regelmatig hard op de deur bonken om te proberen het koppel te overtuigen terug te komen naar de kerk.

De buurvrouw zoekt bovendien regelmatig ruzie met Lexi, en spreekt de hele tijd holebi- en transfobe taal. De buurvrouw is vooral ook boos om het feit dat haar zoon op het laatste moment niet meer naar het prom-bal kon gaan. Omdat zijn date plots toch de toelating kreeg om met haar vriendin naar het bal te gaan. Het verdere feit dat de school steeds holebi & transgender vriendelijker wordt maakte zelfs dat de buurvrouw haar kinderen van school haalde. Aan Lexi vertelt ze regelmatig hoe erg ze het vindt dat holebi's en transgenders, die ze abnormalen noemt, steeds meer aanvaard worden.

Omdat Lexi het beu was dat de buurvrouw steeds aan haar deur stond, en ze weet dat met haar praten geen zin heeft, besloot ze te reageren op een krachtige maar vriendelijke manier. Want volgens Lexi heeft terug schreeuwen geen zin, het zou alles alleen maar erger maken. Dus besloot Lexi om ruim 10.000 kerstlampjes te kopen in de Regenboogkleuren. Die nu in haar voortuin prijken als protest tegen haar holebi- en transfobe buurvrouw. Haar actie bleef niet onopgemerkt en haalde meteen de locale kranten en via sociale media kreeg Lexi duizenden positieve berichten op haar actie. Lexi en haar man zetten zich sinds geruime tijd ook persoonlijk vaak in voor de gelijke rechten van holebi's en transgenders.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 December, 2016 en 2064 keer gelezen.Reageer op dit bericht: