Ook Star Trek Discovery krijgt homo personage.Afgelopen zomer werd bekend dat er in de nieuwe Star Trek serie Discovery, een homo personage komt, en zopas werd ook bekend gemaakt wie die rol op zich zal nemen.

Amerikaans acteur Anthony Rapp, 45, die zelf openlijk homo is, zal de rol gaan spelen van Luitenant Stamets. In een tweet liet hij weten erg trots te zijn dat hij mag deelnemen aan de CBS serie die begin volgend jaar in de VS zal worden uitgezonden. Het is niet bekend of Star Trek Discovery ook ooit bij ons zal worden uitgezonden.

Star Trek: Discovery speelt zich af voor de tijd van de originele Star Trek serie met Captain Kirk, maar speelt wel in hetzelfde universum, maar niet in het universum gecreƫerd door J.J. Abrams voor de recente Star Trek speelfilms. Begin dit jaar maakte men trouwens bekend dat Luitenant Hikaru Sulu, gespeeld door acteur John Cho, in de nieuwe film 'Star Trek Beyond', die afgelopen zomer uit kwam, uit de homo kast zal komen. Sulu werd eerder gespeeld door de openlijke homo acteur George Takei.

LEES OOK
COMING OUT HOMO PERSONAGE IN STAR TREK BEYOND ZORGT VOOR DISCUSSIE TUSSEN 2 HOMO ACTEURSholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 December, 2016 en 2288 keer gelezen.Reageer op dit bericht: