7 van 7 reeds gekozen Trump kabinets medewerkers zijn anti holebi & transgender.


Toekomstig Republikeins president Donald Trump is bezig zijn kabinet samen te stellen. En ondanks het feit dat Trump eerder beloofde dat het homohuwelijk zal blijven bestaan, ziet het er voor de rest van de gelijke rechten voor holebi's en transgenders niet goed uit.

Zeven van de inmiddels aangestelde ministers en kabinetsmedewerkers(sters) die Trump tot nu toe al gekozen heeft zijn zeer anti gelijke rechten (voor holebi's & transgenders) strijders. En dit terwijl Trump tijdens zijn campagne meermaals beloofde ook te zullen opkomen voor holebi's en transgenders. Met de acht volgende verkozenen lijkt daar niets van in huis te komen. Holebi info zet de zeven anti gelijke rechten wetten strijders voor holebi's en transgenders op een rijtje. Vice President Mike Pence staat niet mee in dit lijstje, hij werd eerder al besproken als fervent strijder tegen gelijke rechten.

Procureur-generaal Jeff Sessions: Momenteel nog huidig senator van de staat Alabama. Hij staat bekend als een van de allergrootste tegenstanders van alle gelijke rechten wetten voor holebi's en transgenders. Hij vocht als een leeuw tegen de openstelling van het huwelijk voor homo's en lesbiennes, tegen wetten die beschermen tegen discriminatie en tegen het openlijk dienen van holebi's & transgenders in het leger.

Staatssecretaris van Onderwijs Betsy DeVos: Zei is een prominente sponser van de anti homohuwelijks lobby groepen in de VS. Ze doneerde recent nog 200.000 dollar in een succesvolle poging om een anti homohuwelijks amendement toe te voegen aan de Michigan stemming. DeVos Family organisation doneerde eerder ook 500.000 dollar aan de anti homohuwelijks groep de National Organization for Marriage, en 100.000 dolar aan de anti homohuwelijks groep Florida4Marriage.

Minister van Volksgezondheid Tom Price: Hij is sponsor van de First Amendment Defence Act, die het wettelijk mogelijk maakt te discrimineren tegen holebi's en transgenders op basis van religieuze overtuiging. Een overtuiging waar ook Trump vierkant achter staat. Hij is ook vierkant tegen wetten die holebi's & transgenders beschermen tegen alle vormen van discriminatie. Toen het homohuwelijk legaal werd in de gehele VS noemde hij dit de verschrikkelijkste dag uit de Amerikaanse geschiedenis.

Minister van Vervoer Elaine Chao Zei diende eerder onder George W Bush als Labor secretaris. Ze steunt haar echtgenoot senator Mitch McConnell enorm in zijn strijd tegen alle gelijke rechten voor holebi's en transgenders. Ze stemde ook meermaals tegen alle mogelijke gelijke rechten wetten, en stemde recent nog tegen een wet die seksuele geaardheid zou toevoegen aan de lijst van redenen die kunnen worden genoemd bij haatmisdaden. Ze is ook vierkant tegen het homohuwelijk.

Stafchef van het Witte Huis: Reince Priebus De huidige voorzitter van het Republikeinse Nationale Comit├ę, Priebus stuurde de GOP in zijn meest anti holebi & transgender positie in decennia. Het GOP platform is anti homohuwelijk, anti adoptie rechten voor homo & lesbische koppels, is tegen een verbod op het geven van zogenaamde wordt hetero therapie├źn, steunt wetten die mensen toestaat te discrimineren op basis van religieuze overtuiging enz.. Recent zei hij nog dat kinderen die worden opgevoed door homo of lesbische koppels zichzelf vaker verliezen in drugs en misdaden.

Nationaal Veiligheidsadviseur: Michael Flynn. De gepensioneerde Luitenant van het leger heeft een geschiedenis van het steunen van anti holebi & transgender wetten, viel recent Obama aan omwille van het feit dat die transgenders openlijk liet dienen in het leger.

Ambassadeur bij de Verenigde Naties: Nikki Haley Is momenteel gouverneur in de staat Zuid Carolina. Wilde eerder dat het verbod op het homohuwelijk bleef gelden in haar staat, volgens haar wilden de inwoners van Zuid Carolina geen homohuwelijk. Sinds kort is ze een beetje milder geworden, dat wil zeggen ze wil sommige gelijke rechten steunen maar enkel op voorwaarde dat er een wet komt die mensen toestaat holebi's & transgenders te discrimineren op basis van religieuze vrijheid.
LEES OOK
DERDE HOMO POLITICUS MET DOOD BEDREIGD DOOR TRUMP FANS

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 30 November, 2016 en 2142 keer gelezen.Reageer op dit bericht: