Lesbische vrouwen brengen borstmelk met motoren tot bij baby's.Sinds kort rijden er tal van vrouwen op motoren door New York richting ziekenhuizen. Het gaat daarbij om Sirens MC een lesbische motorclub die werkt voor de Milk Bank, de eerste in zijn soort die dagelijks borstmelk bezorgd aan baby's in nood doorheen heel New York.

De Milk Bank, uniek in zijn soort, verzameld borstmelk en levert die aan ziekenhuizen en opvanghuizen doorheen New York. Omdat de zogenaamde melkbank nog maar pas bestaat, en de vraag steeds groter werd, ging men op zoek naar een manier om de melk sneller bij de baby's te krijgen. En toen kwamen ze in aanraking met Sirens MC, een lesbische motorclub.

De vrouwen rijden op verschillende soorten motoren door heen de stad, en brengen de ingezamelde borstmelk voornamelijk naar ziekenhuizen. Sirens MC werd opgericht in 1986 nadat bleek dat vrouwen geen lid mogen worden van motorclubs, en toevallig bleken de meeste vrouwen ook nog eens lesbisch of biseksueel te zijn. Ondertussen rijden er ook enkele hetero vrouwen mee. Een van de vrouwen van de motorclub zegt dat het erg leuk is om te doen. "Dan zie je op straat kleine meisjes hun ogen uit kijken, en hoor je ze zeggen: 'Wow, girls can do that', daardoor is het rond brengen van de borstmelk nog leuker."

WIST JE DAT? Er in ons landje een holebi motorclub bestaat? BGMC is een Belgische vereniging van holebi en transgender motorrijd(st)ers van alle afkomsten. Meer info => Klik hier

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 November, 2016 en 3144 keer gelezen.