22-jarige Amerikaanse actrice uit de kast
De Amerikaanse actrice Bex Taylor-Klaus, 22, heeft zopas via sociale media haar coming out gedaan. Eerder gingen er al geruchten, maar nu is het door de actrice zelf bevestigd, 'Ja, ik ben lesbisch'.

De 22-jarige actrice vertelde bij haar coming out dat ze lang bang was om uit de kast te komen. Dat heeft volgens haar te maken met het feit dat er tegenwoordig meer angst in en rond de holebi & transgender gemeenschap is, angst voor holebi- en transfobie en angst voor haatmisdaden. Maar net omdat het nu moeilijkere tijden zijn, is de actrice van mening dat ze net nu uit de kast moet komen, om mensen te laten zien dat ze niet de enige zijn, om samen te zeggen: 'We zullen niet langer bang zijn, samen zijn we sterk.' Haar boodschap zorgde alvast voor tal van liefdevolle reacties van fans, vrienden en zelfs enkele acteurs, die lieten weten trots op haar te zijn.

Taylor-Klaus is bekend van televisieseries als: Glee, Arrow, Scream, House of Lies, Voltron Legendary defender, The Killing enz.. Daarnaast was ze ook al te zien in films als: The Night is Ours, Riley, The Last Witch Hunter en Discarnate. In 2014 won ze twee Joey awards voor haar rol in The Killing.
LEES OOK
EAT PRAY & LOVE AUTEUR ELIZABETH GILBERT KOMT MET ONTROEREND VERHAAL UIT DE KAST
AMERIKAANS ACTRICE UIT DE BISEKSUELE KAST
20-JARIGE ZANGER KOMT TROTS UIT DE HOMO KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 November, 2016 en 2448 keer gelezen.Reageer op dit bericht: