Ricky Martin onthulde groot nieuws in show van Ellen DeGeneres + video.De Puerto Ricaanse zanger Ricky Martin, 44, was recent te gast in de show van Ellen DeGeneres, en onthulde daar dat hij sinds kort verloofd is met zijn nieuwe vriend Jwan Yosef, en dat hij gaat trouwen.

In april van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat Martin een nieuwe vriend heeft. Ondertussen is het koppel iets meer dan 1 jaar samen. Martin die papa is van een tweeling van ondertussen acht jaar oud, vroeg zijn vriend zelf ten huwelijk, hoe dat ging vertelde hij aan Ellen. Te zien in de video onder aan dit bericht.

Martin kwam destijds extra in het nieuws toen hij als alleenstaande man, via een draagmoeder, vader werd van een tweeling: Matteo and Valentino, geboren in 2008. Pas in 2010 kwam Martin uit de homo kast, naar eigen zeggen vond hij dat erg belangrijk omdat hij eerlijk wilde zijn tegenover zijn zoons. In 2011 liet de zanger weten dat hij een relatie had met Carlos Gonzalez, in 2014 gingen ze uit elkaar. De man met wie Martin nu gaat trouwen is de 32-jarige artiest en kunstschilder Jwan Yosef, geboren in Syriƫ, opgegroeid in Zweden en later verhuisd naar Londen. Bekijk hieronder de video van Martin in de show van Ellen DeGeneres.


LEES OOK
AMERIKAANS ZANGER VROEG VRIEND TEN HUWELIJK IN AFRIKA

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 November, 2016 en 2135 keer gelezen.Reageer op dit bericht: