Christelijke blogster en auteur uit de kast, en in relatie met beroemde voetbalster.
Een Christelijke blogster en auteur van bestsellers als Love Warrior, de New York Times Bestselling memoir Carry On Warrior, en de Oprah Book Club Pick boeken. Is zopas uit de lesbische kast gekomen, en onthulde daarbij meteen dat ze een relatie heeft met de 36-jarige Amerikaanse prof voetbalster Abby Wambach.

Glennon Doyle Merton 40, die ook schrijft voor het Christelijke Momastery blog, plaatste een foto van haar zelf en Wambach op sociale media. Bij de foto schreef ze de tekst: "De wereld heeft meer liefde nodig, zo vandaag deel ik met jullie mijn nieuwe liefde, haar naam is Abby, je zal haar vast kennen van het voetbal." Zowel Merton als Wambach zitten momenteel in een scheiding. Merton van haar man, die ook de vader is van haar drie kinderen, en Wambach van haar vrouw voetbalster Sarah Huffman met wie ze sinds 2013 gehuwd was.

Volgens Merton hebben haar drie kinderen Abby al helemaal in hun hartjes gesloten. Ze noemen haar liefdevol M&M (ja naar het bekende snoepje), omdat ze er vanbuiten stoer uit ziet maar van binnen zacht en lief is. Het nieuw samengestelde gezinnetje zou regelmatig samen eten waarbij Abby de chef-kok van dienst is. Ook gaan ze samen regelmatig naar schoolfeestjes van de kinderen. "We zijn een gelukkige mooie en liefdevolle familie en voelen ons alle zes goed bij elkaar," aldus Merton.
LEES OOK
RUBY ROSE EN JESSICA ORIGLIASSO ZIJN TERUG EEN KOPPEL

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 November, 2016 en 2343 keer gelezen.