Homo koppel komt om bij pretpark ongeval, ander homo koppel ontsnapte aan de dood.
Dinsdag gebeurde er op een attractie in het Australische Dreamworld-pretpark een dodelijk ongeval. Vier mensen kwamen om het leven, twee vrouwen en twee mannen. Vandaag blijkt dat de twee mannen een homo koppel (foto) was die samen met familie in het pretpark waren.

Luke Dorsett, 35, en Roozi Araghi, 38, stierven in het tragische ongeval in het pretpark. De twee vrouwen die omkwamen betreft Kate, 32, de zus van Luke en Cindy, 42, een vriendin van het koppel. De twee kinderen die wonderbaarlijk het ongeval overleefden zijn de 12-jarige dochter en de 10-jarige zoon van Kate. Ondertussen blijkt ook nog dat een ander homo koppel, afkomstig uit Nieuw Zeeland zelf op het nippertje aan de dood is ontsnapt, omdat ze anderen lieten voorgaan om te wachten op de moeder van een van de twee mannen die wat achterop in de rij was geraakt. Daardoor zaten ze in het bootje achter het bootje dat verongelukte en zagen ze alles gebeuren.

Het ongeval gebeurde op de attractie Thunder River Rapids, die toegankelijk is voor kinderen vanaf twee jaar. Op de attractie zitten de bezoekers met zes in een bootje. De attractie wordt omschreven als 'gematigd' en bereikt een topsnelheid van 45 per uur. De Australische premier Malcolm Turnbull heeft in een korte verklaring gezegd: "Dit is een tragische gebeurtenis. Onze gedachten gaan uit naar de families van de slachtoffers. We vertrouwen erop dat er in de volgende dagen de oorzaak van dit incident grondig onderzocht wordt."

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 October, 2016 en 2173 keer gelezen.