Opnieuw hetero man slachtoffer van homofoben.Opnieuw is er een heteroseksuele man het slachtoffer geworden van homofoben. Dit keer vonden de feiten plaats in Nieuw Zeeland. Het is niet de eerste keer dat een hetero man het slachtoffer is geworden van homofoben, eerder dit jaar gebeurde gelijkaardige feiten in Canada. Ook elders werden eerder hetero mannen al slachtoffer van homofoben.

De 32-jarige Kent Morgan, gehuwd met een vrouw en papa van een peuter, werd zwaar in elkaar geslagen omdat zijn belagers dachten dat hij homo was omdat hij een roze hemd droeg. De feiten gebeurden na middernacht. Twee jonge mannen van rond de 20 jaar begonnen tegen hem te roepen, over zijn roze hemd, dat hij wel homo zou zijn, en dat hij niet moest weg rennen. Morgan liep rustig verder niet beseffende wat hem stond te wachten. Op een bepaald moment werd hij door een van de daders vast gegrepen en door de andere in elkaar geslagen. Morgan kreeg enkele rake klappen, maar kon er zelf ook enkele uitdelen. Op een bepaald moment beet Morgan in de kaak van een van de daders waarna Morgan viel en kon ontsnappen.

Morgan ging na de feiten naar huis waar zijn bezorgde vrouw hem meteen naar het ziekenhuis voerde. Morgan diende een klacht in bij de politie. Morgan zegt absoluut niet te begrijpen waarom de mannen het op homo's gemunt hebben, zelf heeft hij enkele homo vrienden en zegt naar eigen zeggen nu beter te begrijpen welke risico's je als homoseksuele man kan lopen. Morgan zegt dat hij niet zal stoppen met het dragen van roze, 'waarom zou een hetero geen roze mogen dragen?', hij vind de kleur gewoon mooi. Morgan zal naar eigen zeggen daarom ook niet stoppen met het dragen van roze hemden.
LEES OOK
HETERO MAN IN ELKAAR GESLAGEN DOOR HOMOFOBEN IN CANADA

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 October, 2016 en 2113 keer gelezen.Reageer op dit bericht: