Confederatievlag mannetje schopt Regenboog mannetje in elkaar.Zopas zijn er in de VS bumper stickers opgedoken met daarop een stick figuurtje gekleurd in de Confederatievlag (rebellenvlag) dat een stick figuurtje gekleurd in de Regenboogvlag (symbool holebi's wereldwijd) weg stampt met daaronder de tekst Trump 2016.

De bumper stickers worden verkocht door Fast Decals een Amerikaanse decals (logo makers) leverancier. Er bestaan twee versies van de stikkers. De ene toont de Confederatievlag die een Regenboog vlag neer slaat, de andere de twee stick mannetjes waarbij het Confederatievlag mannetje het Regenboog mannetje neer slaat.

De stickers verwijzen naar een debat dat eerder dit jaar gevoerd werd, over de vraag of het legaal zou moeten zijn om steun en trots te tonen aan de hand van de Confederatievlag, die banden toont met racisme, slavernij en holebifobie. De Confederatievlag wordt vaak getoond door Republikeinen die van oudsher overwegend (doch niet allemaal) racistisch en anti holebi & transgender rechten zijn.

LEES OOK
BEROEMDE VROUWEN - VAGINAS AGAINTS TRUMP
TRUMPS RUNNING MATE WE ZULLEN ENKELE HOLEBI & TRANS WETTEN TERUG DRAAIEN
TRUMP VERKOOPT HOLEBI T SHIRTS OM KIEZERS TE LOKKEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 October, 2016 en 2069 keer gelezen.Reageer op dit bericht: