Poolse journalist & vriend die doodsbedreigingen kregen reageren met video.Een Pools homo koppel dat doodsbedreigingen kreeg na het maken van een liefdes lipsync-video, waarover je midden september bij holebi info kon lezen, reageert op de vele haatberichten en homofoben met een laatste speciale video.

De Poolse Tv-presentator en journalist Jakub Hajduk en zijn partner David maakte eerder een lipsync-video coming out video rond hun liefde voor elkaar. De opnames van de video gebeurde tijdens hun drie dagen verblijf aan de Baltische Zee. Jammer genoeg kregen de heren nadien zeer veel haatboodschappen via sociale media en werden ze zelfs met de dood bedreigd.

Ondanks het feit dat de mannen hebben besloten minder in de aandacht te komen, reageren ze nog een keer met een video op de vele haat berichten. In deze nieuwe, eveneens lip sync-video, tonen ze alle mensen die hun liefde accepteren zoals familie leden en vrienden, om de homofoben te laten zien dat ze niet verslagen zijn en dat hun liefde voor elkaar nog steeds even groot is, en vooral, dat ze door veel mensen wel worden aanvaard zoals ze zijn. De heren blijven verder vechten tegen homofobie in Polen en roepen andere Polen op de video zoveel mogelijk te delen in support met de Poolse holebi gemeenschap.


LEES OOK
POOLSE JOURNALIST & VRIEND KREGEN DOODS BEDREIGINGEN NA COMING OUT VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 16 October, 2016 en 2266 keer gelezen.