YMCA - Village People op bijzondere manier even terug + 2 video's.De Village People is even terug van weggeweest en verscheen recent in een nieuwe makelaars advertentiecampagne. De Britse makelaarsgroep YOPA kon twee van de originele leden van de beroemde discogroep uit de jaren 70 strikken voor zijn nieuwste reclame.

In de video zien we de Village People met 2 van de originele leden: Felipe Rose (de Indiaan) en Alex Briley (de militair @ matroos) die samen met de anderen van de band, in een gemiddeld Brits huis samenleven en dit willen verkopen met de hulp van YOPA. Met als boodschap het hoeft niet stressvol te zijn wanneer je, je huis verkoopt en gaat verhuizen. Bekijk hieronder de twee reclame video's die elkaar opvolgen.

De Village People is een Amerikaanse discogroep die vooral in de late jaren zeventig van de 20e eeuw succesvol was. De groep is vernoemd naar Greenwich Village, een grote uitgaansbuurt voor homo's in New York waar de groepsleden vaak kwamen. Hun grootste hit Y.M.C.A uit 1978 is nog steeds zeer populair, ook hun andere nummers zoals: In the Navy en Macho Man doen het samen met nog andere songs nog steeds erg goed. In 2013 trouwde Cowboy Randy Jones na een relatie van 30 jaar met zijn vriend. Jones was samen met Felipe Rose (de Indiaan) de twee enige openlijke homo leden van de band.
holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 October, 2016 en 2919 keer gelezen.Reageer op dit bericht: