Videosong 'mijn anus' met Vlaams zanger Christoff zorgt voor boze fans + video.


Recent zorgde een filmpje van de Vlaamse stand-upcomedian Gunter Lamoot met in de hoofdrol Vlaams charme zanger Christoff voor boze reacties bij fans. Het ging om een filmpje dat werd getoond in het programma 'Jonas & Van Geel'.

Het filmpje was recent te zien in het programma 'Jonas & Van Geel', waarbij komiek Gunter Lamoot elke week een videoclip of beeld fragment onder handen neemt en met creatieve montages andere woorden uit de mond van een Vlaamse zanger of groep doet komen. In het geval van het filmpje rond Christoff ging het om beelden van de zanger uit het programma 'Liefde voor muziek', waar Lamoot de tekst van het liedje 'Mijn anus' van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen op monteerde, waardoor het leek alsof Christoff zong over zijn anus terwijl hij naar zichzelf keek.

Toch konden veel fans van Christoff er niet mee lachen. 'Gortig', 'respectloos', 'er los over', 'op de brandstapel ermee', waren enkele van de boze reacties van Christoff fans op sociale media na het zien en horen van het filmpje. Lamoot zelf lachte de reacties weg en schreef op sociale media: "Plots is iedereen de mama of de papa van Christoff, zo bezorgd. Ik snap dat er mensen zijn die dit niet grappig vinden, maar daar kan ik moeilijk rekening mee houden Later reageerde ook het management van Christoff: "We hebben dat filmpje niet gezien en we gaan er ook niet op reageren."

In eerste instantie reageerde ook zanger Christoff niet op het filmpje. Maar daar kwam plots verandering in. Hij reageerde als volgt: "Ik heb het filmpje gezien, ja... (denkt na) Ik heb er wel even mee kunnen lachen, maar tegelijk dacht ik: Mijn ouders zien dat ook. Je kan toch op een andere manier humor maken, nee? Ik ben het ondertussen al gewoon, hoor. In 'Tegen De Sterren Op' wordt ook vaak de draak gestoken met mijn geaardheid. Op den duur ga je denken: Jongens, tap eens uit een ander vaatje, wees eens wat inventief. Ik ben tenslotte meer dan een homo. Hieronder, voor wie het gemist heeft het bewuste filmpje, en zoals steeds kan je zowel via deze website op dit nieuws bericht reageren, als op Facebook onder de link van dit geplaatste nieuws bericht. Tot slot de volledige reactie van Christoff op het filmpje kan je zaterdag lezen in de krant Het Belang van Limburg.Bron: Het Belang van Limburg en holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 October, 2016 en 2608 keer gelezen.Reageer op dit bericht: