Acteur noemt transgender zoon zijn held.Amerikaans filmacteur, regisseur en producent Warren Beatty, 79, noemt zijn 24-jarige transgender zoon zijn held en een genie. Daarmee is het voor het eerst dat de acteur openlijk over zijn trans zoon spreekt.
In 2010 kon je bij holebi info al lezen over Stephen die nu 24 is. Hij kwam op de leeftijd van 14 uit de transgender kast en veranderde toen zijn naam van Kathlyn Elizabeth in Stephen Ira. Papa acteur Warren Beatty had het toen nog even moelijk om zijn kind te aanvaarden zoals hij is, maar dat duurde niet lang. Vandaag, zoveel jaren later, zegt hij voor het eerst openlijk over zijn transgender zoon, in een eerste interview sinds 25 jaar met Vanity Fair: 'He's a revolutionary, a genius and my hero.' Stephen is dichter en transgender activist.

Warren Beatty had jarenlang de naam van rokkenjager, onder zijn partners waren onder andere: Joan Collins, Diane Keaton, Cher en Madonna. Maar in 1992 trouwde hij met actrice Annette Bening, met wie hij nog steeds gehuwd is. Samen hebben ze vier kinderen waarvan er al twee op eigen benen staan. Warren Beatty was voor het eerst in een film te zien in 1957, daarna volgden nog een 30 tal films waarvan de bekendste: Bonnie and Clyde, Shampoo, Dick Tracy en Bulworth. Zijn laatste film Rules Don't Apply kwam dit jaar uit.
LEES OOK
TROTSE VADERS VAN TRANSGENDER KINDEREN AAN HET WOORD + 2 VIDEO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 08 October, 2016 en 2871 keer gelezen.Reageer op dit bericht: