Maak kennis met Blix - A Proud Black Gay Merman + video.Maak kennis met Blix, die zichzelf omschrijft als: 'A Proud Black Gay Merman'. Blix wiens echte naam Eric is woont in Atlanta en hij is een ware zeemeermin fan die ook leeft als een meerman inclusief met mooie staart, gemaakt door zijn meter Natasha. En al lijkt het misschien zo, toch is Eric niet uniek. Al in 2013 kon je bij holebi info lezen over een Amerikaanse homo meerman (link onder de video).

Blix, die eigenlijk Eric heet werd recent voorgesteld door de beroemde homo YouTube ster Davey Wavey. Blix woont in Atlanta en leeft zoveel mogelijk als meerman. De staart waarmee hij zwemt is gemaakt door zijn meter Natasha, die er haar job van heeft gemaakt meerminstaarten te maken zowel voor mannen als vrouwen. Blix heeft een mooie regenboog meerminstaart waarmee hij in het water zwemt alsof hij nooit anders heeft gedaan.

Blix is niet de enige die graag zwemt als een meermin, al enkele jaren zijn er zowel vrouwen, mannen, hetero's en homo's die op de een of andere manier zo erg onder de indruk raakte van zeemeerminnen dat ze besloten om als dusdanig te gaan leven, of op zijn minst er een hobby van te maken om te gaan zwemmen als een meermin of meerman. Bekijk hieronder de video en luister wat Blix te vertellen heeft over zijn leven als meerman. En klik ook eens op de link onder de video, die gaat naar het nieuws bericht uit 2013 met twee video's van een, eveneens Amerikaanse homo meerman.


LEES OOK
22-JARIGE AMERIKAAN IS HOMO ZEEMEERMAN + 2 VIDEO'S (2013)
Holebi info facebook
Ook met dagelijks nieuws berichten, video's en foto's die NIET op de website verschijnen.
Holebi info op Facebook heet => holebiinfo Belgie
Klik vind ik leuk en vink aan meldingen ontvangen.
Om naar holebi info FB te gaan klik bovenaan rechts op deze page op de F van Facebook.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 October, 2016 en 2211 keer gelezen.