Regenboogvlag met succes op 34 km boven de aarde gebracht + video.Voor het eerst in de geschiedenis ging er op 17 augustus een Regenboogvlag (symbool van holebi's & transgenders wereldwijd) naar de ruimte, waarna het heelal meteen als holebi & transgender vriendelijk werd uitgeroepen. De regenboogvlag kwam op 34 km boven onze aardbol terecht, waarna hij snel terug keerde naar onze blauwe planeet. Alles werd gefilmd met een GoPro camera.

Het ging om een initiatief van Planting Peace, de Amerikaanse organisatie bekend van zijn Regenbooghuis en Transgender huis, recht tegenover het homofobe huis van de Westboro Baptisten Kerk in Topeka, Kansas, waarover je eerder al meermaals bij holebi info kon lezen.

De Regenboogvlag werd met een speciaal ontworpen luchtballon de ruimte in gestuurd en kwam uiteindelijk op 34 km boven onze aardbol terecht. 'Space is Gay now', klonk de begin boodschap van Planting Peace, die daarnaast liet weten dat wanneer jongeren (maar ook ouderen) worstelen met hun seksuele geaardheid of gender identiteit, de volgende boodschap belangrijk is: "Kijk naar boven, naar de sterren, en herinner dat het universum ook helder schijnt voor jou, je bent niet alleen." Bekijk hieronder de geweldige reis van een Regenboogvlag naar de ruimte en terug naar aarde.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 29 September, 2016 en 2146 keer gelezen.