Eerste Tom Of Finland film trailer vrij gegeven + video.Eerder kon je bij holebi info al lezen over de te verwachte film over Tom Of Finland. Deze week werd bekend dat de film volgend jaar al in de filmzalen te zien zal zijn als de biopic 'Tom of Finland', in een regie van de Finse regisseur Dome Karukoski en gebaseerd op het script van Alekai Bardy.

Er werd ook voor het eerst een trailer vrijgegeven rond de opkomst zijnde film, die volledig in het Engels zal draaien omdat Tom of Finland wereldberoemd is, en met de engelse taal kan men een groter internationaal publiek bereiken dan met het Fins.

De film vertelt het levensverhaal van de Finse tekenaar Touko Laaksonen (1920 - 1991), die wereldberoemd werd onder het pseudoniem Tom Of Finland, en door zijn homo erotische tekeningen van gespierde, vaak in leder geklede mannen en homo koppels in naakte scènes. De film vertelt onder andere de gebeurtenissen van Laaksonen rond zijn terug keer naar Finland op het einde van de Tweede Wereldoorlog. In Finland was homoseksualiteit, net als in veel andere Europese landen nog illegaal. Daardoor werd Laaksonen in Helsinki vervolgd op basis van homoseksualiteit. Hij raakte nadien betrokken in een reeks geheime relaties en moest op een bepaald moment onder druk trouwen met een vrouw. Later specialiseerde hij zich in het maken van homo erotische tekeningen waardoor hij tot rust kon komen.


LEES OOK
NU OOK TOM OF FINLAND KOFFIE OP DE MARKT (2016)
TOM OF FINLAND TEXTIEL COLLECTIE OOK IN BELGIE TE KOOP (2014)
FINSE POST KOMT MET HOMO EROTISCHE TOM OF FINLAND POSTZEGELS (2014)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 24 September, 2016 en 3566 keer gelezen.Reageer op dit bericht: