Uniek: eerste lid van Britse Koninklijke familie uit de kast.Voor het eerst in de Britse geschiedenis is er een lid van de Koninklijke familie uit de holebi kast gekomen. Lord Ivar Mountbatten (foto links), neef van koningin Elizabeth en haar echtgenoot prins Philip en een directe afstammeling van koningin Victoria, heeft bekendgemaakt dat hij een relatie heeft met een man.

Lord Ivar, 53, kwam zopas in een interview met de Dailymail uit de kast als biseksueel, want hij is nog gehuwd met Penny (Lady Penelope Anne Vere Thompson) die nog voor hij met haar trouwde op de hoogte was van zijn biseksuele geaardheid. Samen hebben ze drie dochters, en leven al geruime tijd gescheiden van tafel en bed. Lord Ivar woont sinds een tijd samen met zijn vriend James Coyle, een vliegtuig cabin services director, in het Bridewell Park herenhuis in Devon. Vrouw Penny woont dichtbij en komt net als de dochters regelmatig op bezoek. De drie dochters zijn ook op de hoogte en aanvaarden hun vader zoals die is.

Naar eigen zeggen is Lord Ivar ontzettend gelukkig met James. Daarnaast geeft hij wel toe zich nog wat oncomfortabel te voelen met zijn coming out, maar zegt ook enorm blij te zijn nu in een tijd te leven waarin dat mogelijk is. Toen Lord Ivar en James elkaar ontmoeten zat hij nog in de kast, iets waarmee James het erg moeilijk had. James stelde na een tijdje Lord Ivar voor de keuze, uit de kast komen of breken met hun relatie. Lord Ivar koos voor James, en is daarmee het eerste lid van de Britse Koninklijke familie die uit de holebi kast komt.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 18 September, 2016 en 2241 keer gelezen.