The Pass toont verborgen leven van homo prof voetballer + trailer.Hoe ziet het leven van een homo prof voetballer er uit die in de kast zit? Dat is te zien in de nieuwste film 'The Pass', die al in maart in wereld première ging op het Londense holebi & transgender filmfestival. In het echte leven zijn er momenteel, wereldwijd, maar twee openlijke prof homo voetballers. De Amerikaan Robbie Rogers en de in de Zweedse in de UK geboren Anton Hysén.

In de film 'The Pass', spelen de Britse acteurs Russel Tovey en Arinze Kene een hoofdrol. Tovey was eerder ook al te zien in de holebi film 'Pride'. De film is een bewerking van John Donnelly's veelgeprezen theaterstuk met dezelfde titel uit 2014. Met daarin ook acteur Russel Tovey, die net als actrice Lisa McGrillis en acteur Nico Mirallegro, dezelfde rol speelt in de film.

De film gaat over drie nachten over de loop van tien jaar in het leven van Premier League voetballer Jason (gespeeld door Russell Tovey). De eerste nacht staat hij aan de vooravond van zijn eerste grote voetbalmatch en deelt hij een kamer met teamgenoot Ade. De mannen beginnen met elkaar te spelen, worstelen waarna in een opwelling de twee elkaar kussen. Deze actie heeft grote gevolgen voor de levens van beide mannen, zowel op het veld als in hun dagelijkse leven over de loop van de jaren die volgen. Bekijk hieronder de trailer van de film:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 16 September, 2016 en 3849 keer gelezen.Reageer op dit bericht: