Spullen van herdenkingsplek slachtoffers schietpartij homoclub gaan naar museum.De spullen die deel uitmaakten van de herdenkingsplaats voor de 49 dodelijke slachtoffers van de schietpartij op 12 juni dit jaar, in homoclub Pulse in Orlando, Florida, zullen bewaard worden in een museum het Orange County Regional History Center.

Onder de items bijna 4000 knuffeldieren, tekeningen, teksten, foto's, beeldjes en veel meer. Ook de met kogels doorzeefde wc-deur van de homoclub zal in de collectie worden opgenomen. Later zal men mogelijk de collectie opnemen in een tentoonstelling over de holebi & transgender gemeenschap in Orlando. De eigenaar van het museum stelt dat ook de komende generatie moet weten wat er toen is gebeurd.

Begin deze maand kon je bij holebi info in drie verschillende nieuws berichten lezen over bedreigingen tegen homo's of homo events @ clubs, naar voorbeeld van de aanslag op de homoclub Pulse. Het eerste bericht kwam uit Spanje, het tweede uit de Verenigde Staten en het derde uit Frankrijk. Links naar deze berichten hieronder:

LEES OOK
SLACHTOFFERS SCHIETPARTIJ HOMOCLUB MOETEN NIETS BETALEN + ALLE LINKS
FRANKRIJK ZET 2 MANNEN UIT NA DREIGEN AANSLAG TEGEN HOMO'S
OOK IN DE VS MAN OPGEPAKT DIE AANSLAG WILDE PLEGEN OP HOMO'S
SPAANSE POLITIE PAKT MAN OP DIE AANSLAG WILDE PLEGEN OP HOMO'S

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2016

Dit bericht is gepost op 12 September, 2016 en 2242 keer gelezen.