Award voor ex-marinier die meer dan 70 holebi & trans levens redde.Een Amerikaanse ex-marinier die meer dan 70 levens redde na de schietpartij in de homoclub Pulse op 12 juni van dit jaar in Orlando, krijgt weldra de Community Hero Award van de Amerikaanse LGBTI legertak.

Dankzij ex-marinier Imran Yousef, 24, portier en uitsmijter in de Pulse nachtclub, werden de levens van ruim zeventig mensen gered, en zou het aantal dodelijke slachtoffers dat op 49 staat dubbel zo hoog zijn geweest. Yousef gebruikte zijn vaardigheden opgedaan in het Amerikaanse leger om tal van mensen uit de club te helpen na de schietpartij van 12 juni waaronder ook tal van gewonden.

De American Military Partner Association (MPA), die opkomen en pleiten voor militaire families van en voor LGBTI's (Lesbian Gay Bisexual Transgender Intersexual) heeft Yousef dan ook uitgeroepen tot een van de helden na de schietpartij en zal hem daarom op 17 september tijdens een Gala de Community Hero Award overhandigen. Het MPA zegt dat Imran Yousef het beste van Amerika en het beste van het Amerikaanse leger vertegenwoordigt. Terwijl hij zichzelf absoluut niet als een held ziet, hebben zijn onbevreesde acties wel de levens van meer dan zeventig holebi's en transgenders gered. Daarom is hij een held voor de holebi & transgender gemeenschap, maar ook voor heel de Verenigde Staten. Eerder kregen ook andere helden die in actie kwamen na de schietpartij onderscheidingen van andere organisaties.
LEES OOK
MOGELIJK PERMANENTE HERDENKINGSPLEK V SLACHTOFFERS ORLANDO OP KOMST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 03 September, 2016 en 2206 keer gelezen.Reageer op dit bericht: