Nieuwe (kinder) video van Olly Pike - dit keer over religie & homoseksualiteit.De Britse Olly Pike, bekend van zijn leuke kinder en jongeren video's, waarbij hij af en toe de begeleiding krijgt van Pop de Balloon (een sprekende ballon) heeft weer een nieuwe video. Dit keer gaat het over relgie en homoseksualiteit. In de video's van Olly Pike leren kinderen van over de hele wereld over holebi's en transgenders.

Eerder dit jaar kon je bij holebi info lezen over de video van Pike over een prins die niet wilde trouwen met een meisje maar met een jongen. En vorig jaar kon je bij holebi info lezen over de video van Pike met een transgender sprookje. Onder aan dit bericht links naar deze twee eerdere holebi info nieuws berichten met video, en links naar de Olly Pike website (voor meer video's) en de Pike Facebookpage.

En dan is het nu tijd voor de nieuwste video van Olly Pike. Dit keer gaat het over religie en homoseksualiteit. In deze animatie video legt Pike uit dat God houdt van alle holebi's transgenders interseksuelen en hetero's. De video is trouwens gemaakt als reactie op een video die eerder dit jaar verscheen vanuit de Jehova gemeenschap waarin men kinderen leerde dat homoseksualiteit fout is. Bekijk hieronder de nieuwe leuke video:


- Website Pop & Olly => Klik hier
- Website Olly Pike => Klik hier
LEES OOK
OLLY PIKE EN POP DE BALLON LEREN KIDS OVER HET HOMOHUWELIJK + VIDEO (2016)
OLLY PIKE KOMT MET TRANSGENDER SPROOKJE + VIDEO (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 01 September, 2016 en 2395 keer gelezen.