Pestende huisbaas van homo koppel pest ook op nieuw thuisadres.Een Brits homo koppel dat geruime tijd werd gepest door hun huisbaas en daarop besloot te verhuizen, is de wanhoop nabij. Olly en Scott dachten eindelijk rustig door te kunnen gaan met hun leven in hun nieuwe woning. Maar niets is minder waar. De terroriserende huisbaas komt het koppel nu pesten in hun nieuwe woning 20 kilometer verderop.

Olly en Scott werden al meer dan een jaar gepest door hun huisbaas. Die blokkeerde bijvoorbeeld regelmatig de oprit van de mannen, weigerde kapotte zaken in het huis te repareren, en bracht zelfs vernielingen aan in het huis van het koppel. Ook schold hij de mannen regelmatig uit voor vuile homo's. Toen Olly en Cole het beu waren plaatsen ze camera's in hun huurwoning. Op beelden was later te zien hoe de huisbaas zichzelf in hun woning binnen liet en daar rond liep en dingen vernielde. Na lange tijd besloten de mannen te verhuizen naar een plaatsje twintig kilometer verderop.

Maar dat stopte de pesterijen niet. Enkele dagen nadat ze waren ingetrokken in hun nieuwe woning, ontvingen ze een kaart van hun ex-verhuurder waarin stond geschreven: The Ugly Poofs sleep well. Ondertussen gooide hij al een keer afval in de tuin van de nieuwe woonst van het koppel. De mannen hebben ondertussen aangifte gedaan bij de politie in hun nieuwe woonplaats. "Maanden zijn we bang en paranoïde geweest, eindelijk dachten we iets nieuws gevonden te hebben, eindelijk dachten we dat het gepest voorbij was, maar niets is minder waar. Hij komt gewoon naar onze nieuwe woning, we leven nu nog meer in angst omdat we niet weten wanneer hij weer zal toeslaan. De politie is een onderzoek gestart.
LEES OOK
VERVOLG VERHAAL GEPEST NEDERLANDS HOMO KOPPEL
NEDERLANDS HOMO KOPPEL GEPEST DOOR BUUR NIEMAND HELPT


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 29 August, 2016 en 1977 keer gelezen.