Video campagne: Homo? Boeit geen flikker! + video.De film: 'Homo?! Boeit geen flikker!' van de 19-jarige Nederlander Jelle Kleinhesselink is klaar. Maanden lang werkte hij aan de voorlichtingsfilm die vrijdag in première ging in bioscoop Rembrandt in Arnhem. Jelle wil met de film langs Nederlandse scholen om voorlichting te geven over homoseksualiteit.

Jelle is blij dat de film nu eindelijk af is. In maart waren de opnames en de afgelopen maanden heeft hij samen met zijn editor Albert Bakker gemonteerd. 'Ja hij is klaar! Fantastisch, ik ben heel trots! ' Het was een pittige klus voor Jelle die in het dagelijks leven bij het Kruidvat werkt. Maar 'Homo?! Boeit geen flikker!; is niet de eerste film die hij maakt. 'Voor school heb ik eerder al eens een film gemaakt, dus ik had al wat ervaring.

' Deze film kon hij maken dankzij een aantal sponsoren die het initiatief wel zagen zitten. Het verhaal gaat over Mees, een jongen die 'uit de kast komt' en daar verschillende reacties op krijgt. Jelle valt zelf ook op jongens dus het was af en toe best confronterend om de film te maken. Het liefst wil Jelle met de film langs scholen om voorlichting te geven over homoseksualiteit. Of die missie slaagt is afwachten. Zijn eigen oude middelbare school Maxx in Neede is in ieder geval de eerste waar hij de film binnenkort mag laten zien. Directeur Richard Ferweda is enthousiast: Bekijk hieronder de trailer van de film.

- Website Film ==> Klik hier
- Facebook Film => Klik hier
- Alles wat je wil en moet weten over holebi & trans => Klik hier


LEES OOK
BELG FILM OVER PESTEN EN OOK OVER SEKSUELE GEAARDHEID + 2 VIDEO'S

Bron: omroepgelderland.nl

Dit bericht is gepost op 28 August, 2016 en 2466 keer gelezen.Reageer op dit bericht: