Vlaams zanger Christoff lanceert schoenenlijn + video.Vlaams charmezanger, koning van de schlagers en radio-presentator Christoff, 40, heeft zopas zijn eigen schoenenlijn voorgesteld. Daarvoor ging hij een samenwerking aan met CEO Wouter Torfs.

Elf trendy modellen gaande van sneakers tot stevige boots werden voorgesteld in een Torfs filiaal in Christoffs thuisgemeente Wetteren. Ook aanwezig bij de voortelling waren zus Lindsey en collega-zangers Yves Segers en Laura Lynn. Ook voormalig K3-zangeres Josje kwam langst.

"Ik ben al een hele tijd bezig met mode en ben gek van schoenen. Het idee ontstond tussen pot en pint maar al snel werden de plannen concreet. Het zijn betaalbare maar kwaliteitsvolle schoenen die ik zelf ook met plezier zal dragen. Als de verkoop goed loopt, komt er misschien volgend jaar ook een vrouwencollectie", aldus Christoff. "Als de collectie even goed verkoopt als jouw CD's zal ik een gelukkig man zijn", grapte koning van de Belgische schoenwinkelketen Wouter Torfs.Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 27 August, 2016 en 2293 keer gelezen.Reageer op dit bericht: