Uniek christelijke school verdedigt holebi leerkrachten.Een Australische Christelijke school heeft via een brief enkele ouders met een bijbelvers de mond gesnoerd ter verdediging van het feit dat er op de school enkele holebi leerkrachten aan het werk zijn.

De directie van de meisjes Anglicaanse Kambala School in Rose Bay - Sydney, Australiƫ, schreef een brief naar enkele ouders ter verdediging van het feit dat ze enkele holebi leerkrachten hebben. De brief kwam er na klachten van twee ouders die stelden dat het aanwerven van holebi leerkrachten in gaat tegen de christelijke waarden. De brief werd ook gepubliceerd in de Daily Mail Australia.

In de brief haalt men een Bijbelvers aan die neer komt op het volgende: "Alles draait om liefde en hoop, hoe moeilijk het soms ook is, hou van je buur zoals je van jezelf houdt." Een stelling waar de christelijke school vierkant achter staat aldus de directie. Die verder in de brief stelt dat een leerkracht wordt gekozen om zijn of haar kwaliteiten en niet om wie hij of zij is. En dat de school zich niet schuldig wens te maken aan gelijk welke vorm van discriminatie. De brief werd door 99% van de ouders als zeer positief ervaren.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 August, 2016 en 2116 keer gelezen.Reageer op dit bericht: