Rechtszaak tegen homofoben die zich uitgaven voor groene homo zombies.Een Christelijke homofobe groep uit Canada die zich eerder vermomden als groene homo zombies, en zich daarbij mengde onder de deelnemers van de Toronto Pride worden aangeklaagd in een 104 miljoen Canadese dollar rechtszaak.

De homofobe groep genaamd: 'Gay Zombies Cannabis Consumers Association' onder leiding van ene Bill Whattcott deelde op de Toronto Pride zogenaamd condooms uit. Maar in een tas zaten pamfletten met daarop extreem homofobe teksten. Daarin werd onder andere gewaarschuwd voor de 'psychische en spirituele gevaren' van homoseksuele handelingen. Daarboven op zaten er nog foto's bij van zieke en stervende mensen en afgetakelde Aids patiƫnten waarbij men waarschuwde dat dit het resultaat is van de homoseksuele 'levensstijl'.

Ene Bill Whatcott zei eerder dat hij de naam van de organisatie makkelijk voor 100 Canadese dollars kon laten registeren. Over de actie op de Toronto Pride zei hij dat het plan met de condooms zeer goed werkte. "Wanneer je mensen een Gospel pamflet wil geven, ik zweer je, niemand moet er van weten, maar als je zegt dat je gratis condooms uitdeelt, stormen ze als vliegen op je af, en deelden we er meteen 3.000 uit op 20 minuten."

Prominent Canadees homo advocaat Douglas Elliott pikt de actie van de homofoben niet en diende een rechtszaak in tegen Whattcott en zijn organisatie. Hij wil bovendien ook dat de organisatie niet langer kan en mag infiltreren op gay prides. Whattcott zei als reactie op de rechtszaak dat homo's blij zouden moeten zijn met zijn komst. Ook zei hij niet te begrijpen waarom de homoseksuelen hem nu aanklagen. In 2013 werd Whattcott en zijn organisatie al eens in een rechtszaak schuldig bevonden aan haat prediken nadat hij gelijkaardige zogenaamde condooms had uitgedeeld. Daarnaast gaf hij zich ook al eens uit voor een lid van de Church of the Flying Spaghetti Monster een bestaande religie die absoluut niet homofobisch is.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 August, 2016 en 2283 keer gelezen.Reageer op dit bericht: