Twilight actrice openlijk over relatie met vrouw.


De Amerikaanse actrice Kristen Stewart, 26, vooral bekend door haar rol in de Twilight-films, sprak vorige maand voor het eerst openlijk over haar relatie met haar vriendin Alicia Cargile. De actrice staat er om bekend altijd erg gesloten te zijn wat betreft haar privé-leven, dat ze nu voor het eerst openlijk over haar geaardheid spreekt is uniek. Haar relatie met een vrouw kwam vorige maand aan het licht.

In een nieuw interview met de New York Times, vertelt Steward waarom ze besloot publiekelijk uit de kast te komen met haar vriendin. "Ik zou nooit praten over een van mijn relaties, maar van zodra ik met vrouwen begon te daten, was daar meteen de kans om iets heel positiefs te vertegenwoordigen. Ik wil nog altijd mijn persoonlijk leven beschermen, maar ik wil niet dat men denkt dat ik mezelf wil verbergen en dat ik niet wil tonen wie ik echt ben, ik heb het gevoel dat ik openlijk en vooral eerlijk moet zijn, dat ben ik verplicht aan mensen."

Eerder had Steward een relatie met Robert Pattinson daarover zegt ze: "Mensen wilden zo graag dat ik en Rob samen zouden zijn dat onze relatie meteen een product werd. Het was niet langer het echte leven. Ik wil zeker niet verbergen wie ik ben of wat ik in mijn leven zoal doe, maar ik wil geen onderdeel van een verhaal worden omwille van het entertainmentgehalte."

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 19 August, 2016 en 3340 keer gelezen.Reageer op dit bericht: