Video: Acteur Matt Dallas en echtgenoot in Things Husbands Do.Amerikaanse acteur Matt Dallas, 33, en zijn echtgenoot Blue Hamilton die sinds vorig jaar gehuwd zijn en sinds december vorig jaar papa's zijn van een 2-jarige zoon, zijn te zien in een leuke video genaamd: 'Things Husbands Do'.

In de video deelt het koppel alledaagse momenten uit hun leven. Daarbij grappige momenten waarin de mannen elkaars ondergoed lenen zonder toestemming en onverwacht op een dag zichzelf bijna identiek kleden. Maar ook in het openbaar worden verward als zijnde een tweeling in plaats van echtgenoten en natuurlijk komt ook Crow aanbod, hun 2-jarige zoon die ze vorig jaar adopteerden.

Matt Dallas kwam in 2013 uit de kast. Hij is het meest bekend is van de televisieseries Kyle XY en Eastwick. Daarnaast was hij onder andere ook te zien in films als As Good as Dead, Beauty and the Briefcase en The Story of Bonnie and Clyde. Daarnaast bracht hij ook al drie muziek cd's uit. In Juli 2015 trouwde hij na een relatie van vijf jaar met Blue Hamilton voormalig muziekuitgever en singer- songwriter. In December 2015 adopteerden ze de 2-jarige Crow.


LEES OOK
ACTEUR EN ECHTGENOOT ADOPTEERDEN 2-JARIGE + VIDEO (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 17 August, 2016 en 2086 keer gelezen.Reageer op dit bericht: