Alleen maar verdacht zijn van homo zijn genoeg voor gruwelijke executie.De radicaal-islamitische terroristen van ISIS hebben hun zoveelste slachtoffer gemaakt. Dit keer moest een Irakees het ontgelden omdat hij ervan verdacht werd homoseksueel te zijn.

De gruwelijke executie van het mannelijke slachtoffer, die er enkel maar werd van verdacht homo te zijn (in werkelijkheid was hij misschien gewoon heteroseksueel of biseksueel) is te zien in een video. In deze video legt een jihadist uit dat 'Zij die zich verzetten tegen de sharia en de wetten van het kalifaat gestraft zullen worden'. De executie van de man ging dit keer door in de provincie Nineveh in Irak en is het zoveelste slachtoffer van de extremisten van Islamitische Staat. Ook dit keer werd het slachtoffer van een hoog gebouw gegooid waarna omstanders het slachtoffer bekogelden met stenen.

Eerder werden er op deze manier al honderden en vermoedelijk zelfs veel meer mannen al dan niet homo veroordeeld door de beesten van ISIS. Ook andere zogenaamde vijanden van het 'kalifaat' worden op grote schaal uitgemoord. Waarbij er vooral vrouwen die zich niet aan de kledingvoorschriften houden en mannen die niet mee doen aan de Ramadan, christenen en yazidi's het slachtoffer worden. Republikeins presidentskandidaat Donald Trump heeft weer een nieuwe reden om verder haat te zaaien tegenover moslims. Eerder zei Trump dat president Obama en Democratisch presidentskandidaat Hillary Clinton de stichters zijn van ISIS, waarna hij gisteren zei dat het maar om een grapje ging, waaraan hij toch nog even toevoegde: 'Of misschien ook niet', een zoveelste poging om Amerikaanse holebi's over te halen op hem te stemmen en meer haat te zaaien tegenover de moslim gemeenschap wereldwijd.
LEES OOK
ISLAMITISCHE STAAT VERMOORDE WEER TAL VAN HOMO'S
holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 August, 2016 en 2934 keer gelezen.Reageer op dit bericht: