Holebi en transgender kampeerplaats midden in de nacht aangevallen.Een kampeerplaats dat een tijdelijke veilige haven moest zijn voor homo's lesbiennes biseksuelen en transgenders in Rusland werd vorige week midden in de nacht brutaal aangevallen door homofoben.

Het is het zoveelste gewelddadige incident tegen holebi's en transgenders in Rusland. De Russische holebi en transgender sportfederatie had een weekend kamperen georganiseerd met sport en spel, deze was om homofoben te vermijden geheim gehouden en nergens aangekondigd. Toch werd de plek door enkele homofoben ontdekt die hun slachtoffers midden in de nacht aanvielen en velen bewusteloos en beroofd achter lieten. De homofoben die met een groep van tien waren hadden stokken bij en sloegen ook de auto's van de kamp bezoekers kapot. Ook tenten werden vernield, spullen beroofd en tal van slachtoffers liepen ernstige hoofdwonden op.

De politie verzamelde zes uur lang bewijzen, maakte vinger afdrukken en maakte ook een uitgebreide lijst van alle gestolen en vernielde spullen. De slachtoffers met ernstige verwondingen werden naar het ziekenhuis afgevoerd, de anderen kregen een tijdelijke opvang plaats toegewezen. Jammer genoeg is het niet de eerste keer dat de holebi en transgender sport organisatie te maken kreeg met homofobe aanvallen. Daarbij zijn er tot nu toe nog nooit daders aangehouden of veroordeeld. Soms worden homofoben in Rusland wel toevallig opgepakt, maar ze worden nooit veroordeeld wegens homofobie, wel voor hooliganisme of vandalisme omdat ze zich daar ook schuldig aan maken.

LEES OOK
BLAAS EEN HOMO OP EN WIN EEN VLIEGTUIGTICKET - ONLY IN RUSSIA
NEONAZI VERMOORDE RUSSISCHE HOMO JOURNALIST
RUSSEN WILLEN HOLEBI'S & TRANSGENDERS GAAN BEHANDELEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 14 August, 2016 en 2344 keer gelezen.