Prof basketbalster vlak voor Olympische Spelen uit de kast.De Amerikaanse Olympische en WNBA ster @ basketbalster Elena Delle Donne, 26, is zopas uit de lesbische kast gekomen. Dat deed ze in een interview met Vogue.

Elena onthulde bovendien ook dat ze sinds kort is verloofd met haar vriendin Amanda Clifton. In het interview zei de sportster: "Ik heb beslist om me niet langer te verstoppen. Maar het is wel zo dat ik de privacy van mijn vriendin wil bewaren, ze is geen beroemdheid maar zal nu ook in de schijnwerpers komen door mezelf. Toch wil ik het liefst niet dat onze relatie volop in de publiciteit komt en dat men zich blijft richten op mijn sportprestaties en niet op mijn seksuele geaardheid."

Elena Delle Donne is met haar coming out meteen ook de vierde openlijke lesbische prof basketbalster die momenteel deelneemt aan de Olympische Spelen in Rio. De andere drie zijn de Amerikaanse Seimone Augustus, Brittney Griner en Angel McCoughtry. Daarnaast is ze de 35ste openlijke holebi op de spelen in Rio. Een lijst van de openlijke holebi & trans sporters op de spelen kan je vinden via de eerste nieuws link hieronder.
LEES OOK
RECORD AANTAL OPENLIJKE HOLEBI & TRANS SPORTERS KOMENDE OLYMPISCHE SPELEN
VOOR HET EERST GEHUWD LESBISCH KOPPEL NAAR OLYMPISCHE SPELEN
SPAANSE PROF SPORTER KOMT UIT DE KAST

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 August, 2016 en 2725 keer gelezen.