Nog 29 extra aanklachten tegen seriemoordenaar van homo's.Een 41-jarige man (foto) uit Londen die sinds vorig jaar bekend staat als homo seriemoordenaar wordt nu ook nog beschuldigd van 29 nieuwe aanklachten waaronder nog vier moorden op homo mannen. In totaal vermoorde de Britse man acht homo's.

De 41-jarige Stephen Port uit Barking, Oost-Londen, werd in oktober vorig jaar gearesteerd wegens de moord op Anthony Walgate, Gabriel Kovari, Daniel Whitworth, en Jack Taylor. De politie kon hem linken aan de moorden die gepleegd werden tussen juni 2014 en september 2015. Port lokte zijn slachtoffers die allemaal homo waren en tussen de 21 en 25 jaar oud voornamelijk via de dating app Grindr. Daarna drogeerde hij hen met de drug GHB.

In eerste instantie zou hij enkel worden veroordeeld voor vier moorden plus het vergiftigen van personen. Maar vandaag blijkt dat er nog enkele aanklachten bij zijn gekomen, onder andere van acht slachtoffers die de aanval van Port in de periode van 2014 en 2015 overleefden. Daarboven op komen nog zeven klachten van verkrachting, vier van seksueel geweld en zes pogingen van het drogeren van een persoon. Ondanks de bewijzen blijft Port alle aanklachten, inclusief de nieuwe ontkennen. Sinds oktober vorig jaar zit hij in afwachting van zijn proces in de cel. Het proces zal op 4 oktober van start gaan.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 July, 2016 en 2257 keer gelezen.Reageer op dit bericht: