Brits homo magazine scoort met cover van prins William.Het julinummer van het Britse homoblad Attitude met op de cover een foto van de Britse prins William, is op weg een van de best verkochte edities van het blad te worden.

Een woordvoerder van het magazine zei tegen de Daily Mail dat het er inderdaad naar uit ziet dat deze editie een van de meest verkochte zal worden. Homo's zelf worden niet afgeschrikt door William op de cover, en anderen worden aangetrokken door het gesprek dat Attitude had met de prins en vertegenwoordigers van de Britse homogemeenschap.

De prins, de eerste van de Britse koninklijke familie die op eigen initiatief op de voorpagina van een homo magazine prijkt, sprak over pesten en de gevolgen daarvan. "Niemand mag worden gepest vanwege zijn geaardheid of om welke reden dan ook. Je moet trots zijn op wie je bent, en je hoeft je nergens voor te schamen," is een van de uitspraken van de Britse prins in het homo magazine. Attitude had eerder nog al grote namen en hetero's op de cover van zijn magazine staan zoals de premiers Tony Blair en David Cameron, voetballer David Beckham en acteurs George Clooney en Daniel Radcliffe.

LEES OOK
DOODSBEDREIGINGEN NA 1ste ARABISCHE EDITIE VAN HOLEBI MAGAZINE (2016)
PRINS WILLIAM BEZOCHT SCHOLEN EN SPRAK ZICH UIT TEGEN HOMOFOBIE (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 July, 2016 en 2236 keer gelezen.Reageer op dit bericht: