Lesbische actrice toont krachtige fotos als borstkanker overleefster met tweeling zoontjes.Amerikaans actrice en comédienne Tig Notaro, 45, krijgt veel respect en support nadat ze twee krachtige foto's op haar Facebook pagina plaatste waarop ze poseert met haar pasgeboren tweeling zoontjes. Op zich niets bijzonders zal je denken. Maar toch is het dat wel, want wie goed kijkt ziet meer op de twee bovenstaande foto's.

Notaro is borstkanker overleefster en moest eerder haar twee borsten laten amputeren. De actrice en comédienne kreeg eerder al veel respect toen ze in 2012 in een talkshow openlijk vertelde over haar overwonnen ziekte. Notaro was een van de vele vrouwen wereldwijd die getroffen werd door borstkanker, daarbij had ze dubbele pech toen bleek dat haar beide borsten aangetast waren en er niets anders op zat dan een dubbele mastectomie (borstamputatie). Maar vandaag toont Notaro dat er, voor wie het overleeft, ook een leven na borstkanker kan zijn door trots te poseren met haar pasgeboren tweeling.

Sinds oktober 2015 is Notaro gehuwd met haar vriendin Stephanie Allynne, 31. En op 26 juni werden ze samen mama van een tweeling die ze nu voor het eerst toonde via de twee krachtige foto's op Facebook. Tal van mensen reageerde bijzonder positief op de foto's. Notaro is onder andere bekend door haar rol in de serie Transparent en was eerder al te zien in films als: Walk of Shame, In a World en Catch Hell. Daarnaast treedt ze ook regelmatig op als comédienne waarbij ze al jaren veel succes oogst.

LEES OOK
ACTEUR EN VRIEND PAPA'S VAN ZOONTJE
BRITS ZANGER EN VRIEND PAPA'S VAN TWEELING + VIDEO
TRANSPARENT MAAKSTER UIT DE LESBISCHE KAST
PROF VOETBALLER EN VRIEND TROTSE PAPA'S VAN ZOONTJE

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 20 July, 2016 en 2877 keer gelezen.Reageer op dit bericht: