Eerste homokus en stomende homoseksene in Braziliaanse soap + video.Voor het eerst was er recent op de Braziliaanse Tv een homoseks scéne te zien in een telenovelle die zich afspeelt in de 19de eeuw. Liberdade Liberdade, (Freedom Freedom) is daarmee de allereerste Braziliaanse soap waarbij er niet alleen een homokus maar ook een stomende homoseks scéne volgt.

De scéne tussen acteurs Caio Blat die de rol speelt van André en Richard Pereira die de rol speelt van Tolentino begint wanneer de mannen elkaar aankijken waarbij ze gedreven worden tussen angst en verlangen, waarna ze zich overgeven in een passionele kus. Er volgt dan een kort moment van angst dat al snel overslaat in kleren die uitgaan en vervolgt in een liefdevolle stomende seksscène. Daarna liggen ze samen naakt in bed waarbij ze teder elkaars hand vasthouden.

In de soap is het trouwens voor beide mannen de eerste homoseksuele ervaring die start wanneer André tegen Tolentino zegt dat hij zijn enige vriend is, een gevoelige vriend, waarbij hij vraagt of hij de mysteries van het leven kent en de verassingen die deze met zich meebrengt, ook verrassingen van henzelf. Waarna Tolention zegt dat hij zich nog herinnert dat André eerder zei dat we allemaal een tweede natuur hebben. Bekijk hieronder de video, waarbij de homoscéne begint vanaf 2:30 min.
OPGELET UPDATE
De gebruiker van de video op YouTube heeft deze geblokt. Daarom is de video enkel nog te bekijken via Facebook ==> Klik hier de video begint enkele seconden nadat je op de link klikte

LEES OOK
NOG EVEN VEEL NEGATIEVE REACTIES OP HOMOKUS IN BRITSE SOAP ALS 10 JAAR GELEDEN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 15 July, 2016 en 2239 keer gelezen.Reageer op dit bericht: